Kan Ik Evernote Notities Offline Bekijken?

Ja, je kan Evernote notities offline bekijken. Er zijn wel een aantal stappen voor nodig.

Evernote is een krachtige notitie-app die je helpt bij het organiseren en beheren van allerlei soorten informatie, van notities en afbeeldingen tot checklists en documenten. Maar wat als je onderweg bent, geen internetverbinding hebt of gewoon je gegevens offline wilt raadplegen? Het goede nieuws is dat je met Evernote notities offline kunt bekijken, en in dit artikel zullen we je laten zien hoe je dat doet.

Stap 1: Premium- of Business-abonnement

Om notities offline te kunnen bekijken in Evernote, heb je een Premium- of Business-abonnement nodig. Dit zijn betaalde abonnementen die extra functies en voordelen bieden, waaronder offline toegang tot notities.

Stap 2: Synchroniseren van Notities voor Offline Gebruik

Eenmaal ingelogd op je Evernote-account en met een Premium- of Business-abonnement kun je notities voor offline gebruik synchroniseren. Volg deze stappen:

 1. Desktop (Windows of Mac):
  • Open Evernote op je computer.
  • Ga naar het notitieboek dat de notities bevat die je offline wilt bekijken.
  • Klik met de rechtermuisknop op het notitieboek en selecteer “Synchroniseer voor offline toegang.” Evernote zal nu alle notities in dat notitieboek downloaden voor offline gebruik.
 2. Mobiele App (iOS of Android):
  • Open de Evernote-app op je mobiele apparaat.
  • Ga naar het notitieboek of de notitie die je offline wilt bekijken.
  • Tik op de drie stippen (meestal bovenaan of naast de notitie) om het menu te openen.
  • Tik op “Notitieboek offline beschikbaar maken” of “Notitie offline beschikbaar maken,” afhankelijk van je keuze.

Stap 3: Notities Offline Bekijken

Nu je notities zijn gesynchroniseerd voor offline toegang, kun je ze bekijken zonder internetverbinding. Open gewoon de Evernote-app op je apparaat en ga naar het gesynchroniseerde notitieboek of de notitie. De inhoud zal beschikbaar zijn, zelfs als je geen internet hebt.

Tips voor Offline Notitiegebruik in Evernote

 • Zorg ervoor dat je regelmatig synchroniseert wanneer je online bent om ervoor te zorgen dat je de meest recente versies van je notities hebt voor offline gebruik.
 • Offline notities zijn alleen beschikbaar op het apparaat waarop je ze hebt gesynchroniseerd. Zorg ervoor dat je de gewenste notities op al je apparaten synchroniseert als je ze op meerdere plaatsen offline wilt raadplegen.
 • Houd rekening met de opslagruimte op je apparaat, vooral als je veel notities voor offline gebruik synchroniseert. Notities kunnen opslagruimte innemen, dus controleer af en toe je opslagbeheer in Evernote.

Kortom, met een Premium- of Business-abonnement kun je Evernote-notities eenvoudig offline bekijken, wat handig is voor reizen, vergaderingen zonder internetverbinding of gewoon voor die momenten waarop je snel toegang tot je informatie nodig hebt, zelfs als er geen wifi of mobiele data beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *